Ženklodara "Made in Lithuania"



Neiškenčiau. Nuėjau. Suskaičiavau. 30. Nuo Aušros Vartų iki Katedros a. įsikūrė 30 "copy paste" parduotuvių, siūlančių turistams identiškas prekes - lino ir gintaro gaminius. Ne tik gaminiai, net ir interjerai vienodi. Ypač pasižymi kompanija "Lino ir gintaro studija", turinti net 15 (!) parduotuvių šiame maršrute. Antroje vietoje ne mažiau odiozinė "Gintraka". Kas tai - pinigų plovyklos ar infantiliškos rinkodaros partizanai? Žinant, kad turistinis sezonas trunka 3-5 mėn. šios parduotuviūkštės šiame "auksiniame" maršrute atrodo tragikomiškai. Bet gal aš ir klystu, gal ten - Donaldo Trampo įžvalgos lygio savininkai (tūnantys šešėlyje)? Bet kuriuo atveju, kol kas tokie "kromeliai" tik diskredituoja sąvokas "turizmas", "laisvalaikis", "senamiestis". O vilniečiai Pilies g. tampa iš vis nepageidaujami...

Komentarai

scania gti sakė…
Pingai išstūmė lietuvius iš pilgatvio :) Metų taip prieš dvylika eidavom į pilgatvį pasivaikščioti, alaus atsigerti - kavinės dar buvo jaukios, tokios nekomercinės... :) Dabar viskas brangu, ir tinkama tik turtingam klientui. Kuriam gal ir nebeįdomu toks verslas :)
Rūta sakė…
lenkiu galva pries autoriaus israiskinguma ir savita zodyna. labai liudnai ciniskai delkia. artima manajam. nuolatine skaitytoja.
Anonimiškas sakė…
Ne i tema pakomentuosiu - ženkloadarai viena a perdaug.

Populiarūs įrašai