Ledinis brokas



Su visa pagarba VEKS'ui – bet juk taip negalima, ką besakytumėt. Puiki idėja (Vilnius juk baroko miestas), bet jos komunikacija, išpildymas, kaip čia švelniau pasakius...ne silpnų (dizaino) nervų žmonėms. Tai tas pat, jei pakviestumėte į Šv. Kristoforo kamerinio orkestro koncertą svečius, o ten...pagal fonograma grotų ir dainuotų Laimutis Purvinis. Taip ir čia – ar prastas piešinys ir tragiškai mėgėjiškas užrašas "Ledinis barokas" perteikia baroko – rafinuočiausios meno formos – dvasią ir taurumą? Eini į vestuves, o patenki į laidotuves. Brrrr.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Autorius piešinyje atskleidžia ledo formų primityvumą. Tai netiesa, ledas paslankesnis.
Anonimiškas sakė…
tikrai labai megejiskai atrodo, toki eskizeli padaryti keliolikos min darbas. ledas nera primityvus, jis konstruktyvus, grubus ir t.t manau butu galima per fotomontaza geriau isreiksti ledo savybes.
Unknown sakė…
Smulkiaburžuaziniai priekabiautojai.
Anonimiškas sakė…
Išesminis pseudodemokratijos vergas.
Anonimiškas sakė…
Kad ir pats ledo gaminys nelabai rafinuotas... geriau nei nieko, bet...
Anonimiškas sakė…
Plakatas puikiai atitiko renginį. Gėda buvo vestis svečią atvykusį iš Kinijos į tą renginį, bet jis žmogus kuklus ir bandė ieškoti kažkokių teigiamybių tame nesamonių cirke. Štai ir vėl praplovė pinigus ir mūsų smegenis gražiai apsirengę ir stabiliai tunkantys biurokratai. Ta kryptimi visi moka uoliai dirbti. Griauti lengviau nei kažką sukurti. O juk visi nori lengvai ir greitai...
Moira Visuals sakė…
Nieko jus nesuprantate.
VEKS pasamdyti garsius ir zinomus dizainerius neapsimoka, nes geriau kokius nors tylesnius, kurie apie gautus atkatus tyletu ir niekam neprasiziotu. Juk viena iliustracija turejo kainuoti minimum 3000 Lt... ;)

Populiarūs įrašai