Dicko Hardto metodas



Tęsiant temą apie išskirtines prezentacijas – jūsų dėmesiui kanadiečių kompanijos Sxip Identity įkūrėjo prezentacija "Identity 2.0" tema. Nežinau kiek reikia repetuoti tokią prezentaciją (ir kiek į ją sudėti vaizdų), kad žodžiai sinchroniškai lietųsi kartu su vaizdais...Nieko panašaus man dar neteko matyti (pradžia lai jūsų neišgąsdina – labai trumpas sumautos kokybės video).

Komentarai

idol sakė…
beet. mes juk nematom visa laika, kad jis cia varo gyvai. gal cia montazas. aj nezinau, internetas, fotoshopas ir kitos technologijos daro zmones paranojikais :)
Anonimiškas sakė…
daug neziurejau, bet esme pagavau - atsisukau viduri ir viska supratau, nereikejo nei pastangu ideti, nei kazka daug galvoti, viskas aisku, easy to follow
Anonimiškas sakė…
Fantastika. Aš pats nemažai laiko praleidžiu tobulindamas savo prezentacijas ir stengiuosi mokytis iš tokių pavyzdžių, bet.. eina sau. Jei atmesti skepticizmą, kurį mini idol, tai čia reikalingas fantastiškas įdirbis.
Anonimiškas sakė…
Gal pasirodys, kiek reklamiška, bet, manau į temą. Nuo gegužės mėnesio bus organizuojami kūrybinių prezentacijų vakarai "Pecha kucha". Jų metu įvairių kūrybinių specialybių atstovai galės pristatyti savo idėjas specialiu pristatymo formatu. Visada maniau, kad Dizainterijos autorius turi ką pasakyti pasauliui, todėl, jei įdomu kviečiu sudalyvauti. Daugiau info čia: www.pecha-kucha.lt
idol sakė…
o, aciu uz nuoroda. reiks gal kada prisiruosti. tik viska suskaitysiu veliau.
geriausias anekdotas is saito:

Pirmas: Ką dirbi?
Antras: Nieko.
Pirmas: Ai tai tu creatyvas?
Dizainologija sakė…
andriui:
jep, žinau apie "pecha kucha", bet nežinojau, kad jau atsirado mūsuose entuziastų :) čia kaip ir iššūkis? :) idėja puiki, bet štai keletas techninio pobūdžio pastabų (kliūčių) – vieta (kaunas), neaišku kur tai bus, neaišku kada (svetainėje apie tai nė žodžio), labai asketiškos techninės galimybės - mechaninis skaidrių keitimas (neįmanoma pasinaudoti, pvz. keynotu, muzika, animacija). ar tai būtina pecha kucha sąlyga?
Anonimiškas sakė…
Iššūkis, tikrai. Gavome teisę rengti oficialius "Pecha Kucha" vakarus iš pasaulinės organizacijos. Vyks keturi "Pecha-kucha" renginiai. Data ir laikas paaiškės artimiausiu metu, nes kol kas derinami keli variantai, taip parašyta ir svetainėje (sekite naujienas ). O Kaunas yra gerai, nes patogu visiems, nes daug kūrybinio potencialo, nes nebūtinai visi geri dalykai turi būti Vilniuje, nes teisę rengti "Pecha Kucha" gavome Kaunui....
Anonimiškas sakė…
Prezentacija faina, bet ties 10 minuciu jau pradejo pykinti tas juoda balta tekstas...
Dizainologija sakė…
Andriui P.S. O kam ta mistifikacija ir monopolizacija – kokių dar "teisių rengti oficialius "Pecha Kucha" vakarus" reikia? Autoriai PK nepatentavo (o ir neužpatentuosi tokio dalykėlio) - kas nori, tas juos gali rengti. Nors ir Pasvalyje. Jokio spec. "know how" ar technologijos čia nėra, kitokia prezentacijos forma ir tiek.

Populiarūs įrašai