Proudly...Lithuanian?



2007 m. Filipinuose kilo nevyriausybinė iniciatyva sukurti ženklą, įprasminantį, jog esi filipinietis ir tuo didžiuojiesi - "Proudly Pinoy" (Pinoy - filipiničių demonimas (etnonimas)). Konkursui buvo pateikta 297 darbai, nugalėjo Joe Talisic projektas. Ženklas prigijo, išpopuliarėjo ir tapo plačiai naudojamas, pvz. jį galima pamatyti dažnoje filipiniečių internetinėje svetainėje. Mane ši iniciatyva suintrigavo. Manau pribrendo laikas ir mums imtis tokios iniciatyvos - tautinė savigarba ir pasididžiavimas kritęs, o artėja ir Europos kašės čempas, ir Žalgirio mūšio metinės, ir apskritai, po visų žlugusių valstybinių įvaizdžių (ir ne tik) konkursų likome demoralizuoti ir sukomprominuoti... Organizuojam?

Komentarai

Anonimiškas sakė…
sudalyvauciau ;)
Unknown sakė…
Už :) pasidabinčiau
pR sakė…
ir paprašom, kad konkursą paremtų Lietuvos respublikos vyriausybė :)

atgimimas, mačiau, dabar skelbia kažkokį Lietuvos vizijos konkursą.
idol sakė…
taip pat sudalyvaučiau. o organizuoti tai visgi kokios nors organizacijos reikia :) Gal LGDA paskelbtų atvirą konkursą? ne tik LGDA nariams. Na o palaikymas jau iš valstybinių institucijų...
Unknown sakė…
LGDA dabar kovoja, kad būtų paskelbtas konkursas Žalgirio mūšio jubiliejaus logui sukurti. Įdomu ar valdžia mano, kad to reikia?
Anonimiškas sakė…
Žinau nemaži tokių, kurie mielai sudalyvautų ir jeigu reiktų pagalbos, galėčiau pati pagelbėti „organizaciniam komitetui“ :)

Populiarūs įrašai