Dvidešimties metų įdirbis



Dvidešimt metų Lietuvos įvaizdžiu Lietuvos valdžios nesidomėjo - kam? Ir taip visas pasaulis žino, kad Lietuvos sostinė Ryga. Štai ir V.Kubilius pavasarį atšaukė biudžetą, skirtą Lietuvos įvaizdžiui kurti. Sunkmetis. Sutaupė, berods, milijoną (manau, kad LEO LT atsistatydinusiems vadovams išeitinių kompensacijų sumokėta daugiau...). Na, štai ir rezultatas - vakarykščio D.Grybauskaitės vizito metu Prancūzijoje, prezidento rūmuose trispalvė kabė aukštyn kojom. Na ir kas įvertins moralinius nuostolius ir gėdą, garsiausių naujienų agentūrų ištiražuotą visame pasaulyje? Ponai kūlverstukai, taupyt reikia ne šalies įvaizdžio sąskaita.

Komentarai

Unknown sakė…
Baikit juokus, ir ne dizaineriai kuria šalies įvaizdį. Kuria politikai, monarchai, sportininkai ir kariai.
Sketchbook sakė…
Sutinku su troy.
Bet jei kalbėt apie dizainą, tai po įvairiausių konkursinių bandymų pagalvoji, kad gal geriau ir pataupyti.
Anonimiškas sakė…
dar mažai išleista? visokioms drąsiomis šalims? tfu...
Arunas sakė…
Tai jei prancuzams nieks nepaaiskino kaip veliava kabinti, tai ko jus norit, kad musu is vis europos zemelapyje neranda. politika politika... kokia cia politika? jokia cia politika nepades. kaip buvom uzukampis taip ir liksim, kol musu nieks nezinos. o kad suzinotu reikia ko? ogi - rekti! Einu ziureti reklamos.
Dizainologija sakė…
Nors cia ir nerasiau, kad dizaineriai kuria ivaizdi, bet galiu tvirtinti, kad ir dizaineriai taip pat, pavyzdys - Skandinavija. Starckas niekam nekelia asociaciju su Italija, Pininfarina ar Giugiaro su Ispanija...
Dizainologija sakė…
Arūnui:
primenu, kad kai pernai gegužės men. Čekijoje Lietuvos futbolo rinktinei sugrojo Latvijos himną, prisiimdamas atsakomybę dėl šio įvykio atsistatydino ČMFF atstovas spaudai Vaclavas Tichy, taip pat buvo atleistas jo pavaduotojas...Kadangi prancūzai - pasaulio bamba, jie šį skandalą nuleis juokais.
Arunas sakė…
prancuzai. prancuzai pareiks, kad "negi lietuviai pasaulio bamba?"
chraa sakė…
Prie ko čia VISI prancūzai? Prie ko čia VISI lietuviai? Kam taip absoliutinti, demonstruojant savo nepilnavertiškumo komplesą? Už vėliavos pakabinimą atsakingas vienas vienintelis nekompetentingas darbuotojas, kabinęs tą nelemtą vėliavą. Jis už tai ir atsakys. O ar Prancūzija sureaguos į tai kokiu nors atsiprašymo reveransu, tai priklauso tik nuo diplomatinio korpuso darbuotojų ir visų pirma - iš Lietuvos pusės, t.y., ar URM klerkai (ar prezidentūros) išreiškė kokį nors nepasitenkinimą dėl atvirkščiai pakabintos vėliavos. Vat ir visas įvaizdis - kompetencijoj.
Dizainologija sakė…
"VISI" siuo atveju - tai literaturinis tropas, vadinamas SINEKDOCHA.
Arunas sakė…
http://www.f-1.lt/nuotraukos.php?id=702

Apacioje esancioje foto veliava yra pakabinta teisingai.

Populiarūs įrašai