Prasčiausios Lietneto piktogramos



Čia du akivaizdūs lyderiai: Užsienio reikalų ministerija (beje, šis URM svetainės puslapis kažkodėl nuolat keičia URL adresą), dievinanti à la MS Word idiotiškus klipartus (ir visiškai diskredituojanti pačią informacinio dizaino sąvoką) ir Verslo žinios (deja...).

Komentarai

Sveiki,
neradau Jūsų kontaktų, todėl rašau komentarą. Savo tinklaraštyje (http://futbolo.analitikas.lt) sukritikavau futbolo klubo "Šiauliai" tinklalapyje pateikiamas žaidėjų nuotraukas, užgimė nedidelė diskusija ir pamaniau, jog būtų labai įdomu išgirsti ir Jūsų nuomonę (kadangi nuolat skaitau Jūsų tinklaraštį, o Jūs esate tikrai kompetetingas šioje srityje). Taip pat norėčiau pasiūlyti Jums peržvelgti visų Lietuvos futbolo A lygoje žaidžiančių klubų tinklalapius ir išsakyti savo nuomonę. Aišku, čia tik pasiūlymas, atleiskit, jei Jūsų tai nedomina.
Pagarbiai
Futbolo Analitikas
Dizainologija sakė…
Komentatorius, pasivadines "Ponas pop" viska labai aiskiai ir gana tiksliai isdeste. Beje, Siauliu klubo tinklapyje naudojama potepiu estetika ir vistos koja rasytas sriftas tiktu labiau kokiam paaugliu laisvalaikio klubui, rimtam profesionalu klubui tai nesolidu. Pliusas - minimalistine dvieju spalvu gama. O del kitu klubu svetainiu - kai atsiras daugiau laiko, ok?

Populiarūs įrašai