Močiutės duona su (b)ajer(i)ais



Kokios mes visgi esame naivios, pasakaites mėgstančios avelės! Kaip lengva mums prastumti karutį, tiesiog užrašius, jog tai - "Mercedes Benz"! Štai "Vilniaus duona" didžiuojasi savo "Močiutės duona su ajerais". Ant pakuotės didžiosiomis užrašyta "Močiutės" duona kepama pagal tradicinį naminės duonos receptą - taip, kaip seniau Lietuvos kaimuose ją kepdavo mūsų močiutės" ir "Lietuviška naminė duona". Ir mes šventai tikime (arba VD rinkodarininkų nuomone turime tikėti), kad mūsų (pro)močiutės iš kaimo senovėje į duoną dėdavo tai, kas parašyta antroje pakuotės pusėje, o būtent - citrinų ir acto rūgštį, natrio diacetatą, sojos lecitiną, konservantą sorbo rūgštį. Kadangi VD ant pakuotės užrašė "Mums svarbi kiekvieno iš jūsų nuomonė" (ir vėl didžiosiomis), tai ir parašiau. Beje, nuo šios duonos man padidėja skrandžio rūgštingumas...

Komentarai

Anonimiškas sakė…
turbut del panasiu priezasciu (masinio smegenu plovimo) ir uzsakovai (pavaizduoti zemiau esanciame klipuke) yra prarade pasitikejima dizaineriais ir reklamos kurejais, nes ir patys bijo buti apgauti, todel bando "viska paimti i savo rankas"
Dizainologija sakė…
Manau problema yra tame, kad dauguma užsakovų į dizainerius ir reklamistus žiūri ne kaip į VERSLO PARTNERIUS, o tik kaip jų (užsakovų) idėjų įgyvendintojus. PASITIKĖJIMO klausimas.

Populiarūs įrašai