Du geruliai [pri]turkai



Neabejotinai šis plakatas "Epica" konkurse būtų PAC geriausias. Kurgi ne, toks nuoširdumas (nesvarbu, kad kebaubus, nufotkintus kitu kampu, įmontavo vėliau :) Vos jį išvydęs, neabejotinai užsukčiau - susipažinti su chebra, įkalti kebaubų. Jei kada reiks balsuoti ar Turkiją priimti į ES, pririjęs kebaubų, pirmas pakelsiu ranką "už". Užmirškit cepelinus, tegyvuoja jebabai ir savi bičai su cepūrom. P.S. Objektyvumo dėlei reikia pasakyti, kad "Algerian" fontas išties tinka reklamuoti kebaubus.

Komentarai

kisielius sakė…
fainai padaryta. manau, pataiko į TA.
varpininkas sakė…
Stipriai taip... Tas iš kairės tai kaip pavargęs pabrolys antrą vestuvių dieną :D
Baltazaras sakė…
Geriau kebabai ir "cepūros", nei "Olialia mergaitės" ir coca cola. Tai bent jau natūralu. :)
Anonimiškas sakė…
Aiaiai, dizaino mega-žinovai :) Vadovėliai ir praktika agentūrose verčia dealinti tik su civilizuota publika.

Kaip Tavo/Jūsų visų nuomone turėtų atrodyti tokio turinio plakatas?

Kaip gi reikia aptarnauti puspikčio ir pusalkanio, skubančio ir dėjusio ant pasaulio mados bei dizaino naujovių kauniečio akis, kad jis pirktų būtent Tavo kebabus?

Foto-medžiaga ch*jova, kompozicija ch*jova, "kurybinė" žinutė - irgi ch*jova. In fact, viskas tame plakate ch*jova kai žvelgiam mes. Bet TA, manau, toks kreatyvinis approachas pats tas.

O dar aš piktinuos. Jei tokiu plakatėliu bandytų įkalbėti pirkti naują Macą ar kvepalus, kur pats produktas ir jo vartotojai reikalauja vizualios estetikos, ir Tu tą plakatą iškritikuotum - viskas teisingai, nes jis tiesiog nedėrėtų. O dabar - koks produktas bei vartotojas, toks ir vizualas. Viskas čia gerai, tik kitokios normos naudojamos. Tai kam dergtis, kad Tau nepatinka? Juk ne tu esi alkanas šiaulianskas.

S.
Dizainologija sakė…
filosofinis klausimas. priklauso nuo to, kokią matome savo misiją - ar žaisti pagal masių žaidimo taisykles (kas dabar mūsų kultūroje ir dominuoja), t.y. nusileisti iki antikultūros ar būti bent žingsniu priekyje ir parodyti tai, kas yra gerai. gerai ir estetine ir finansine prasme. abejoju, kad tie, kurie mano, kad vaizdelis yra OK, turi skaičius, jog TAI išties duoda savininkams daugiau pelno, nei lituanizuoto turko kekabynas. šie žmonės remiasi tik savo nuomone ir daro tik PRIELAIDĄ.
kisielius sakė…
tai, kas yra 'gerai' jiems neįdomu. jie žino kas yra 'gerai' jiems. ir, kad juos ugdyti/auklėti/keisti/auginti, reikia, kad jie pasitikėtų tais, kurie tai daro. ir, kadangi jų dauguma ir jie pasitiki savim, tai jie pasakys, kad tu man čia meno nedaryk, o padaryk normaliai, kad normalūs žmonės suprastų kokie faini pas mus kebabai. ir jie tame teisūs. kaip ir anonimiškas.
Dizainologija sakė…
Jei išties yra taip, tuomet ir Renesansas neturėjo jokių šansų atsirasti. Kvantinė mechanika sako - jei ilgai daužysi galvą į sieną, yra tikimybė, kad kada nors pereisi ją kiaurai.
Balboa sakė…
Fainiausia, tai kad ant juostų, prikaltų prie sienos, užrašyta "melagis" ir "melavai" :)
Anonimiškas sakė…
Man tai cia labiausiai patinka durys heheh :)

Man atrodo, kad toks variantas ir isalkusiam kaunieciui juoka kelia. Panasu i hostex.

Va cia panasus produktas, taciau i dizaina pasiziureta rimciau - http://static.panoramio.com/photos/original/18493255.jpg - Idomu, kaip siems sekasi?

Anonimas.

Populiarūs įrašai