"Žalgiriui - 600" logotipo konkursui pasibaigus



Nugalėjo minimalistinis Aido Urbelio projektas. Antroje vietoje liko Vilmo Narečionio, trečioje - Aisčio Baltušniko projektai. Premijos buvo garbingos (6000 Lt už pirmą, 5000 Lt už antrą ir 4000 Lt už trečią vietą). Visumoje bendras darbų estetinis lygis, mano kuklia nuomone, buvo aukštesnis už analogišką konkursą, surengtą Lenkijoje. Visus dalyvių darbus (išskyrus VDA Klaipėdos vizualaus dizaino katedros studentų projektus) galite pamatyti LGDA galerijoje. Darbus vertino Janina Krušinskaitė (LR Kultūros ministerijos Profesionalaus meno skyriaus vyr. specialistė), prof. Audrius Klimas (VDA Dizaino katedros dėstytojas), Gediminas Lašas (LGDA pirmininkas), doc. dr. Giedrė Mickūnaitė (VDA Dailės istorijos ir teorijos katedros dėstytoja) ir Eimuntas Vaičiūnas (dizaino studijos "Idea Artis" direktorius).

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Tokios tragedijos dar senai neteko matyti niekur. Išrinktas turbūt mažiausia blogybę iš visų kitų... VDA ir LGDA... iš serijos kai neturi žodžių.
pR sakė…
Reikia sutikti su "Visumoje bendras darbų estetinis lygis, mano kuklia nuomone, buvo aukštesnis už analogišką konkursą, surengtą Lenkijoje." ir net daugiau - lygis aukštesnis už daugelio panašaus pobūdžio konkursų Lietuvoje, bet... Visumoje nieko gero ir žiūrint į rezultatus bei atlygį, galima sakyti laimėjo tie, kas dalyvavo.
Anonimiškas sakė…
kur jau ten. logas tikrai labai geras. yra ideja, atlikimas labai ok. labai gerai, labai :) nors ir pavydziu urbeliui, bet reikia pripazinti jo meistriskuma
paulius sakė…
kas gi daugiau laimes jei ne savekai ish LGDA
pR sakė…
kur čia idėja? :))
Anonimiškas sakė…
Ž - Lietuviška raidė.
Ž varnelė iš kardų.

Išvada - Lietuviški kardai.


Be viso to - tai dar ir pirmoji mūsio pavadinimo raidė.
Aurelijus sakė…
išpropagandinta.
ne be savanaudiškų (al greičiau savižurnališkų) paskatų, žinoma :)

http://vz.lt/4/straipsnis/2009/12/02/Isrinktas_logotipas_Zalgiriui_musio_minejimui?readcomment=1#comment
ckdk sakė…
WTF??? Supermeno "S"? Kinietiškas drakonas? Lenkijos vėliava? Skaičiai beveik kaip olimpiados žiedai? Ir dar pilki (?). Šūdas už 6k.
Anonimiškas sakė…
ee jucaiti ko trini komentus? tiesa nepatinka?
Dizainologija sakė…
atejes i svecius as valausi kojas, neriaugeju, negadinu oro ir nesispjaudau. pagalvok apie tai.
Mikola sakė…
bad logo.
Anonimiškas sakė…
ar cia pateikti tikrai visi dalyviai, kazkodel nerandu saves :(

Populiarūs įrašai