Skrydis F-LY-2010



Lietuva, žinia, visgi dalyvaus Expo2010 Kinijoje, kurios tema - "Better City, Better Life". Jos paviljono apipavidalinimo (Lietuva EXPO 2010 savo paviljono nestatys, o jį nuomos) projekto konkursą, kaip ir Expo2008 Saragosoje, laimėjo "Ekspobalta" pasiūliusi projektą "F-LY Lithuania". Antroje vietoje liko "Lukrecija BBDO" su projektu "Laiko miestas", trečioje - "Mart Pro" ir "ASM Mesebau AG" konsorciumo projektas "Lietuva - Baltijos šviesa". "Ekspobalta" projekto įgyvendinimo sąmata ~4 Mln LT. Expo projektuose man visada buvo juokingiausia tai, kad šį Lietuvos įvaizdžio formavimo projektą valdo...Aplinkos ministerija. Ir kas tokią nesąmonę sumąstė? Keista, kodėl žemės ūkio para(o)dų Lietuvoje dar neorganizuoja Krašto apsaugos ministerija... Juk "kareiviai - patrankų mėsa".

Beje, 2009 m. "Ekspobalta" už parodos ekspoziciją kompanijai „Sattler AG“ (Austrija), kurią kūrė kartu su vokiečių dizaino kompanija "Ozon", gavo vokiečių "Red dot" (kas nežino - vieną prestižiškiausių dizaino industrijoje) apdovanojimą vidutinių dydžių ekspozicijų kategorijoje. Beje, "Ekspobalta" 80% pajamų gauna iš projektų užsienyje...

Komentarai

Edvardas sakė…
ir tikriausiai... beje ši vizualizacija viena baisesnių, kurias teko matyti. atrodo kaip koks plento baras, kurio šeimininkas mėgsta kremšinį, michelin, skraidyti balionu, o dėl tų liepsnų nežinau :)
Anonimiškas sakė…
siulyciau sio blogo autoriui uzklausti aplinkos min. ar tikrai toks bus pavilijonas. ir atsaky kad nevisai, nes baliono neleidzia parodos saugumo tarnyba, o be jo lieka eilinis namas su spalvotom sienom. nieko blogo neturiu siai firmai, bet ju projektas buvo didziausias kicas is pasiulytu ir laimejo tik todel kad lietuvos kuratorius yra senas ju draugas? o gal jie igyvendino aplinkos ministro kazlausko isivaizdavimus? sios firmos kurtas austru stendas puikus. todel ir ydomu kodel jie taip nusipigino su musu projektu?
"F-LY Lithuania"... Vel absurdiskas lt noras naudoti anglu zodzius... Ar cia "Fuck-LY" ar "Lietuviska Muse"?

Populiarūs įrašai