Reklama



"Pastebi gražias skrajutes, kuri vizitines korteles sau ar draugams, mėgsti gero dizaino internetinius puslapius, žaviesi grafiti, susimąstei, kas sukūrė “Nike” logotipą, ar renkiesi traškučius pagal pakuotę?

Tada kviečiame tave studijuoti grafinį dizainą naujoje Grafinio dizaino katedroje ir atvykti į Vilniaus dailės akademijos Atvirų durų dieną kovo 30 d. 11 val., Maironio g. 3, Vilniuje" :)

Komentarai

Edvardas sakė…
Kaži kas rašė tą pirmąjį sakinį? Mano nuomonę ne taip turėtų skambėti kvietimas STUDIJUOTI grafinį dizainą. Labai paviršutiniškai sudėliotas. Nike logo istorija... čia juk jau popsas :)
Na ir pats stilius kaip Kauno elektrinės organizuojamo konkurso "Pažangiausia klasė" (čia tik šiaip pirmas pavyzdys šovęs į galvą)
Anonimiškas sakė…
Pirmasis sakinys ir mane prajuokino (juokas pro ašaras), pradžioje pagalvojau, kad čia kažkoks pokštas, bet pasirodo ne... o gal?
Dizainologija sakė…
pranešimą paruošė vietinis PR padalinys :)
Anonimiškas sakė…
Gryna komercija f****ing, taip atrodo kad tik pinigu susirinkti nori... Tokie "makaluotojai" tikrai nesimokins ilgai tokiose studijose kokius nori prisikviesti...
Anonimiškas sakė…
graFFiti :)

Populiarūs įrašai