Islandų hakeris vardu Eyjafjallajökullio



Panašu, kad Islandijos vulkano Eyjafjallajökullio (išvertus iš islandų - "Islandijos (arba salos) kalnų ledynas") pelenai pateko ir į Vilniaus tarptautinio oro uosto tinklapį, iš kurio beliko tik...logas + tvarkaraštis (vaizdas viršuje; apačioje - prieš tai buvęs tinklapis). O gal tai ir yra naujas Oro uosto vizualinis stilius, kurį VTOU žadėjo įdiegti dar sausio pabaigoje?

Komentarai

vidas sakė…
juk aiskiai parasyta, kad del didelio srauto svetaineje pateikiami tik tvarkarasciai
Edvardas sakė…
na jo, čia aiškus sprendimas buvo mesti lauk visą grafiką. kaip auto perrinkimas prieš varžybas.
per kažkokį incidentą 15min. lt regis buvo veikę tik baziniu režimu.
Dizainologija sakė…
Deja, jau nebetikiu (Lietuvoje) niekuo. Verslo bei politinę etiką galima įrašyti į Raudonąją knygą. Ir net jei tai būtų tiesa, tokie IT "promachai" kompromituoja kompanijos patikimumo reputaciją. Taip galima pvz. pasiteisinti, kad neturint pinigų pilotų algoms, laivo kapitonais yra pasamdyti Ravšanai ir Džamšudai.
Edvardas sakė…
Paskutinis sakinys neskaniai susiskaitė. Ar Ravšanas a priori yra blogesnis laivo kapitonas dėl savo tautybės?

Aš žinau, kad jūs turite omeny personažus iš rusų comedy show. Bet tai kas ten eskaluojama nelaikyčiau sektinu pavyzdžiu.
Anonimiškas sakė…
Prie ko cia IT promachai? Nei vienas protingas verslininkas nepirks 10 kartu galingesnes irangos kokiom nors nenumatytom aplinkybem atlaikyti. O reikalingiausia informacija yra pateikiama. Jei prisimintume kazkokiu ten bokstu Amerikoje griuvima, tai visos informacines svetaines uzsienyje teturejo pagrindine naujiena be jokios grafikos ir panasiai.
Dizainologija sakė…
O! Idomi diskusija issivyste.

Edvardui:

Jauciu, kad nebebus galima jokios metaforos panaudoti, nes bus perdem jautri reakcija. Ravsanas ir Dzamsudas (man) yra dempingo metafora.

Anonimiskui:
Jei kompanijos IT neatlaiko tokios mazos salies, kaip Lietuvele padidejusio duomenu srauto - na, sorry. Taupumas ar sykstumas? Padorus IT tikrai nekainuoja 10x brangiau. Antra vertus, labai tiketina (is psichologines puses), kad klientas "uzluzusi" kompanijos IT labai lengvai ims sieti su kylanciais-besileidzianciais lektuvais (gal irgi "uzlus"?), pilotais (idem), infrastruktura (ar pakilimo takai cia ne per trumpi?), dispeceriais (ar neatsitiks cia kaip Sveicarijoje?) ir pan. Visos detales yra susietos i visuma.
Dizainologija sakė…
P.S. Šiaip pats postas "Islandų hakeris..." buvo rašytas su jumoro gaidele (deja, raštas neperteikia Seinfeldiškos intonacijos). Na, bet jei reakcija rimta, galime diskutuoti.
Edvardas sakė…
Gerai, pratęskime linksmesne nata. Jei tarkim jūs važinėjate su auto tik mieste, bet tikėtina, kad porą kart per metus gali tekti pabuvot miškingoje, kalvotoje vietovėje. Ar pirksite džipą? Turint omeny, kad jis savaime ir eksploatacija kainuos brangiau? :)
Dizainologija sakė…
Klausimą reikėtų performuluoti taip - jei aš vežioju žmones po miestą lengvąją, bet gali tekti juos vežioti ir po mišką, ar pirkčiau 4x4. Atsakymas (nuoširdus) - ko gero, taip.
Dizainologija sakė…
P.S. Reputacija šiais laikais matuojama pinigais.

Populiarūs įrašai