Žalgirio mūšio 600 m. jubiliejui



Šiandien yra proga pristatyti vieną iš trijų pernai mano laimėtų pašto ženklų kūrimo konkursų rezultatą – pašto ženklą, skirtą Žalgirio mūšio 600 metinėms. Ženkle panaudota lenko Marcin Bielski raižinys iš knygos „Kronika wszytkiego świata“ (1551 m.). Su iškiliu jubilieju!

Komentarai

Albertas sakė…
Labai gera tema, beje...

Kaip tik teko viena afisiuke "sumesti" klientui ta proga.
Tai kai pradejau ieskoti kazkokio jubiliejaus firminio zenklo, buvau pasimetes del zenklu kiekio...
1) http://www.lgda.lt/konkursai/zalgiris600/images/aidas_urbelis_zalgiris600.jpg
2) http://grunwald600.pl/lt,medžiagos_parsisiuntimui.html
3) dar maciau tokiu raitytu ir pan.
Dizainologija sakė…
Chmmm, o nuo kada Lenkijos logai privalomi Lietuvai? Priešistorė čia tokia - lenkai kūrė logą savo šalies minėjimui (su strategiškai gudriu ėjimu išversti dokumentus ir į lietuvių kalbą, tuo skatinant ir lietuvius jį naudoti), Lietuva (Kultūros ministerija per LGDA) - savo. Lietuvos paštas gi konkursą jubiliejaus pašto ženklui paskelbė dar pernai vasarą. Oficialus logas yra LGDA puslapyje (žr. prie banerių), tik gaila, kad prie jo nėra jokių naudojimo sąlygų.
Albertas sakė…
Yra vadovas, galbut ne labai platus, bet yra....
http://www.lgda.lt/index.php?id=7&nw=114
Dizainologija sakė…
Kalba ne apie technines logo naudojimo sąlygas, o apie komercines/kultūrines - visiškai neaišku ar jį kas nori gali naudoti pvz. komerciniams tikslams ar reikia iš ko nors gauti leidimą ir t.t. Numestas jis likimo valiai – Kultūros ministerijos (užsakovo) tinklapyje apie šį logotipą, patį konkursą, naudojimo sąlygas, nuorodos iš kur jį atsisiųsti nėra nė žodžio...Oficialų renginių logą galima rasti tik...visuomeninės organizacijos LGDA tinklapyje. Argi ne paradoksas?
Albertas sakė…
... ir nežinai, žmogau, čia juoktis ar verkti...

Populiarūs įrašai