Gerai gyvename

VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos 2010-12-10 paskelbė apie supaprastintą pirkimą pagal BVPŽ kodo Nr. 30199700-7 (Spausdinti raštinės reikmenys (išskyrus blankus), 31523000-8 (Šviečiantys ženklai ir iškabos) ir 39294100-0 (Informavimui ir reklamai skirti produktai), o tiksliau – perkamos vizitinės kortelės, skrajutės, lankstinukai, lipdukai, atvirukai-kvietimai, kalendoriukai, aplankai, plėšomi lapeliai, informacinės lentelės, informacinės ir skelbimų lentos, šviečianti reklama.

Vienas reikalavimų tiekėjų kvalifikacijai: 
"Tiekėjas per pastaruosius 3 metus (iki pasiūlymo pateikimo termino pabaigos) arba nuo įregistravimo dienos (jeigu veiklą vykdė mažiau nei 3 metus) turi būti tinkamai įvykdęs bent vieną informavimo ir reklamos gaminių pardavimo sutartį, kurios vertė ne mažesnė kaip 50 000 Lt. Pateikiamas Tiekėjo vadovo ar jo įgalioto asmens pasirašytas dokumentas, kuriame nurodyta informacija apie įvykdytą informavimo ir reklamos gaminių pardavimo sutartį, nurodant sumą, datą, užsakovą."


Betgi keisčiausia tai, kad iš visos Lietuvos konkurse dalyvavo VIENAS dalyvis – daugelio su grafiniu ir pramoniniu dizainu, viešaisiais ryšiais ir reklama susijusių viešųjų pirkimų dalyvė (ir labai dažna laimėtoja, sprendžiant iš cvpp.lt pateikiamos informacijos), enigmatiškoji VšĮ "VKS reklama" (nepainioti su "VRS").


Įdomios pasirodė ir cvpp.lt skelbiamos pasiūlytos kainos – atskirai lyg ir labai nedidelės, o sumoje – 80 000 Lt. Nuostabu – dar nesibaigus didžiąjai krizei, kuomet rinkoje drąstiškai sumažėjo užsakymų, toks "kąsnis" nesudomino nei vienos reklamos, PR agentūros (dažnų reklamos ir dizaino paslaugų viešųjų pirkimų dalyvių) ar dizaino studijos? Tikrai gerai gyvename…

Komentarai

Populiarūs įrašai