Vasario 16 d. tinklapių monitoringas arba žygiais, o ne žodžiais mes Tėvynę mylim


Jau berods ketvirti metai vasario 16 d. "perbėgu"per žiniasklaidos portalus ir partijų tinklapius, patikrinti ar politikams ir žiniasklaidai svarbi Nepriklausomybės šventė ir laisvės idėja. Ir štai šiemetiniai rezultatai - iš didžiųjų naujienų portalų, tik balsas.lt, iš didžiųjų laikraščių tinklapių – tik 15 min. pasipuošė proginiu logotipu. Delfi.lt pademonstravo, kad jis orientuotas į bulvarinius reikaliukus (Valentino diena portalui svarbesnė), alfa.lt krykštavo, kad net Google savo logotipą šia proga pasipuošė, bet apie save alfa užmiršo. "Kauno diena" įdėjo straipsnį "Patriotu reikia būti kiekvieną dieną", bet patriotizmas apsiribojo lozungais ir pamąstymais.
"Kauno dienos" motyvatorius
Partijos su dizaineriais nedraudauga, bet jau ne pirmi metai geriausiai pasirodė TS-LKD, įdėjusi personalizuotą A.Kubiliaus sveikinimą su pirmininko fotografija. Asmeninius partijų vadovų sveikinimus įdėjo Darbo (V.Uspaskich) ir Liaudies partija (K.Prunskienė), bendrinius - LSDP, Liberalų sąjųdis, A.Zuoko "Taip".



LLP duoda suprasti, kad tai - vieno asmens partija



Vasario 16 d. – eilinė diena Tvarkai ir teisingumui, Valstiečiams, Liberalų centro sąjungai, G.Vagnoriaus Krikščionių partijai ir mirusiai TPP (paskutinė naujiena įdėta 2010 m. vasarą).
Krikščionys kovoja 365 dienas per metus 
Liberalai-centristai ieško trečio kelio

Miręs TPP tinklapis prigrūstas vizualinių klišių 
Erelių partija skraido...

Vasltiečiams rūpi tik žemė ir ES dotacijos


Rusai ir lenkai tradiciškai demonstratyviai ignoruoja šią šventę. Lojalumu Lietuvai net nekvepia.
Štai taip, patriotizmas dažnai būna tik vaidyba.
Lenkų RA tinklapyje trispalvė yra kažkoks nesusipratimas

Be komentarų


Komentarai

Anonimiškas sakė…
:D

Populiarūs įrašai