Tylus "Lietuvos pašto" rebrendinimas


"Lietuvos paštas" ėmė keisti ir savo vystymosi strategiją ir įvaizdį. Vienas iš pavyzdžių – naujasis pašto sk., atsidaręs Mindaugo g. esančioje PC "Maxima" (vietoje Vytenio g. buvusio pašto skyriaus). Pasikeitimas nuteikia išties optimistiškai, nes panašu, kad reikalo rimtai ėmėsi tiek LP rinkodara, tiek architektai (Vladas Lučinskas ("Architektūros kryptis"), tiek ir dizaineriai ("Lukrecija BBDO"). Tarp kita ko, naujasis LP interjero stilius man primena 2000 m. Lietuvos paviljoną Expo 2000 Hanoveryje (archit. A.Bučas, M.Bučienė, G.Kuginis, A.Čeponytė ir V.Ozarinskas). 

Ir visgi dviejų dalykų nesupratau:

1. Kodėl pašto skyriai tapo ženkliai mažesni? Juk juose – tradiciškai dideli žmonių srautai, o susidarius eilei, ji tęsis jau už pašto skyriaus ribų. Nesu tikras ir ar skyriuose sumontuoti oro kondicionieriai, mat esant dideliam žmonių kiekiui, mažoje LP skyriaus patalpoje darosi išties tvanku.


2. Kodėl "Lietuvos paštas" nei apie skyrių interjero dizaino atnaujinimą, nei apie korporatyvinio stiliaus atnaujinimą niekur neužsimina nei vienu žodžiu? Juk tai puikiausia medžiaga viešųjų ryšių pagalba gerinti LP įvaizdį ir kelti šios institucijos reputaciją! Nejau laukiama rudens? Keista ir tai, kad LP tinklapyje vis dar senas logotipas...


Komentarai

Anonimiškas sakė…
Man tas interjeras atrodo pigokas ir nelabai subtilus. Bando atrodyti moderniai o gaunasi kaip visad, bet kita vertus pastangos sveikintinos.
Albertas sakė…
Maciau jau pakeistas logo tinklalapyje...
Anonimiškas sakė…
Logo pakeitimas tai gal ir naujas, bet patys skyriai atsinaujino jau tikria senokai, prieš pusmetį mažiausiais. Visi akropoliai jau turi naujus skyrius. Tikria geriau nei buvo, iš nuostolių įmonė lipa sėkmingai. Kad tik rinkimai labai nesutrukdytų ir viskas bus labai gerai.
Anonimiškas sakė…
Prie tylių ir ne būtinai vykusiu logo refresh, galima ir "Camelia" vaistinę pridėti...
Anonimiškas sakė…
Atsakymas į 1 punktą: (1. Kodėl pašto skyriai tapo ženkliai mažesni? Juk juose – tradiciškai dideli žmonių srautai, o susidarius eilei, ji tęsis jau už pašto skyriaus ribų. Nesu tikras ir ar skyriuose sumontuoti oro kondicionieriai, mat esant dideliam žmonių kiekiui, mažoje LP skyriaus patalpoje darosi išties tvanku.) :)
Tiktai mažuosiuose Lietuvos pašto skyriuose nėra oro kondicionierių - juose karšta, tvanku. Nežinau, kaip didžiuosiuose (centriniuose), bet mažieji karštą vasaros dieną verčiasi pradarytais langais, elektriniais ventiliatoriais ir t.t. Rezultatas - neefektyvu ir kenkia darbuotojų bei klientų sveikatai.
http://kondicionieriu-meistras.lt/

Populiarūs įrašai