Pažæidimai #2: Logopedija



Kodėl? Nes iškabos dizaineriai – "ne diakritiniai"...Po trim žodžiais dar galima įžiūrėti ir kažkada buvusį tekstą "sveikata, grožis ir puiki nuotaika!" (vėliau savininkai, matyt, persigalvojo). Prisnigo.

Komentarai

Salomėja sakė…
Žiūrau įvairių tamstos įrašų nuotraukas ("labirintas" "blusų parduotuvė", "bitinėlis")ir galvoju mažu kaimynas būsi :))))
Pauliukaitis sakė…
O man patiko! :>
Liudvikas sakė…
p. Robertai, ar nesvarstete savo bloge padaryti kazka panasaus i Artemijaus Lebedevo бизнес линч? Butu tikrai idomu pamatyti profesionalius komentarus lietuvisko grafinio dizaino pavyzdziams.

Kas nezino- Artemijus Lebedevas yra garsiausias, zymiausias, sekmingiausias Rusijos dizaineris, nemazai savo laiko skiriantis ne tik verslui, bet ir bendram visuomenes svietimui dizaino kulturos klausimais.

Beveik kiekviena diena savo dizaino studijos (www.design.ru) svetaineje Lebedevas (arba jo kurybines komandos nariai- priklausomai nuo zanro- fontai, iliustracijos, grafika, etc) komentuoja zmoniu atsiustus darbus. Daznai- nenormatyvine leksika, labai grieztai ir aiskiai, nuo ko tik smagiau. Geriems darbams skiria daugiau demesio ir duoda tikrai neblogu patarimu.

Visas бизнес линч archyvas cia
http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/

Ten galima valandu valandomis sedeti. Gal verta ir lietuviska varianta pabandyti :)

Liudvikas
Dizainologija sakė…
Visa tai nesunkiai galima padaryti, bet:
A. Tai bus kopija
B. Lietuvoje tokių mazochistų yra (spėju) gerokai mažiau nei Rašn Federašn.
C. A.Lebedevas (neabejoju) visai neturi asmeninio gyvenimo, jis 24 val. paskendęs savo profesijoje.
D. ALS - didžiausia tiek darbuotojų skaičiumi, tiek apyvarta Rusijoje, todėl jis gali nesukdamas galvos pats išdykauti ir skatinti tai daryti savo komandos narius. Taigi, tokius projektus, kaip ALS, ar JAV dizaino titanų Lippincott leidžiamas apžvalginis e-žurnalas apie dizainą "Sense" ar Interbrand internetinės dizaino apžvalgos - gali daryti tik didelės kompanijos.
E. "Linčiuojami" dizaineriai siunčia komercinius projektus. Dalinti nemokamus patarimus?
F. Jei dizaineris nebaigęs dizaino mokslų, satyrinėm pastabom vargu ar išmokinsi jį profesijos. O baigę –ir patys žino (turėtų žinoti) kas blogai.
Ir t.t.
P.S. Dažnai problemos dizaine būna ne vien dizainerių kvalifikacijos reikalas, bet susijusios ir su užsakovais...
Marius sakė…
O kas tie BIČAI..?
Dizainologija sakė…
vyriška žmonijos dalis.

Populiarūs įrašai