Nykštukų šalis



Nežinomas dizaineris pamanė, kad Lietuvis gyventojų ūgio vidurkis - apie 150 cm (tokie troliai) ir sukūrė savo Opus Dei - KIOSKĄ, kurį sėkmingai pardavė "Lietuvos spaudai". Nuo tol, nesusilenkęs trilinkas prie kiosko langelio, nesitikėk būti išgirstas. Eilinis dizaino "šedevras"...

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Justiniskese prie Norfos irgi toks buvo, dabar atnaujino, lenktis nebereikia. Galbut jau pamazu pradejo keist.
scania gti sakė…
Gal dizaineris pagal save padarė... Niekas nežino pusantrametrio kūrėjo? Gal kas pažįsta...
Anonimiškas sakė…
O žmonės invalido vežimėliuose? o vaikai - juk jiems irgi tenka nusipirkti talonėlį ar žurnalą.

Nežinau kaip yra dabar, bet prieš kelerius metus viename pasų poskyryje buvo tokie aukšti langeliai, kad kiekvienas, žemesnis nei 165 cm, norėdamas pasiršyti dokumentą, turėdavo stovėti ant pirštų galiukų.

Nemanau, kad taip sunku pasilenkti.
Eugene sakė…
ziurekim kiek praktiskiau - vieta yra ranku lygyje t.y. paduoti pinigus ir paimti zurnala ar taloneli. del mazo langelio darbuotojoms ziema nera taip salta kaip galetu buti plius virsuje esantis plotas puiki prekybine vieta kuria sekmingai pardave tabako gamintojams.
Dizainologija sakė…
žiūrint praktiškai - ko prašysi, kioske neišgirs, tad vis tiek turėsi lenktis, kioskininko per cigareciu siena irgi nematai, turi lenktis. o kad ju dizaina kure atsizvelgdami i vaikusi ir neigaliuosius - labai abejociau. sttaciau pritariu, kad ir ju, kuriant diziaina, nereikeu uzmirsti,
Anonimiškas sakė…
čia paprasčiausiai užmirštas komunikatorius (mikrofonas, dinamikas...) kuris turi būti ne pigus nes gatvėj didelis triukšmas, o dar ir langas atsidarinėja (kabeliai, tvirtinimas, kontaktai, tarnavimo laikas...). Bet to patubdę kioskininkę aukščiau, pažeistume teises tų kuriems nosis 1,30cm aukštyje, t.y. vaikams ir visiems kitiems (kioske yra saldumynų ir kramtoškės). Aišku, ergonoiškai galėtume pritaisyti kopetėles, bet kartą per dieną pasilenkti sveika stuburui ir, vėl gi, pagarba spausdintam žodžiui.

Populiarūs įrašai