Krūtys Prancūzijoje draudžiamos



Prancūzija pakeitė savo senutėlį vėliavinį-tipografinį turizmo logotipą. Šį darbą atliko gerai žinoma ir respektabili agentūra "Carré noir" (kuri savo ruožtu kūrybinę dalį patikėjo laisvai samdomam dizaineriui Joël Guenoun). Naujasis logas sukėlė milžinišką susidomėjimą. Kodėl? :) Žvelkite įdėmiau. Tačiau netikėtai visiems, prancūzų valdžia susigėdo išradingai paslėptos Marianne krūtinės (matote?). Tokia liberali tauta ir še tau! Ko, gero jie jau pamiršo 1968 m. Prancūzijos studentų revoliuciją, kurios vienas impulsų buvo tai, kad studentai vaikinai ir merginos privalėjo gyventi atskiruose bendrabučiuose. Logą teko "neutralizuoti", tuo pačiu - mano manymu - jis prarado didelę dalį savo žavingo šarmo. P.S. 2008 m. Prancūziją aplankė 82 mln turistų - 22 mln. daugiau, nei yra pačių Prancūzijos gyventojų. P.P.S. Logotipe mane trikdo tik viena detalė - kodėl iš miego arterijos trykšta kraujas (ar vynas)?

Komentarai

Archatas sakė…
čia tipo plaukai...
Edvardas sakė…
Žvelgiu atidžiau ir pirmame neįžiuriu krūtinės. Kad "a" raidė buvo uždaros formos, tai jau krūtinė?
Kažkoks galvosūkių metas vienok :) Vakar pusę dienos sprendžiau kodėl vienas forumietis įdėjo "čili draugų" kortelę prie linksmų foto. Pasirodo, kad ta pirštų kombinacija yra paplitusi porno filmuose :)
Dizainologija sakė…
Kairysis yra "respektabilizuotas", desiniajame "R" - formuoja pazasti ir krutine is sono, "a" - krutine is priekio, "n" - pazastis. Kaip skelbia Veido sukis - "Zvelk giliau" :)
kampas sakė…
taip žavesio neteko. Petys-f raidė prarado perspektyva.

Populiarūs įrašai