Kodėl lietuviai policininkus vadina mentais?



Todėl, kad to pageidauja pati policija. Screenshotai iš Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos viršininko Gintaro Aliksandravičius (dešinėje) ir policijos generalinio komisaro pavaduotojo Sauliaus Skvernelio (kairėje) preskonferencijos, parodytos 2009 01 08 LRT "Panoramoje". Kaip matome, tiek filmavimo kameros pozicija, tiek aidu N kartų pakartotas "DEPARTAMENTAS" (kam? kam?? kam???), veda mintį į vieną tašką - "MENTAS" :D Kažin kas konsultuoja policiją įvaizdžio (ir dizaino) klausimais?

Komentarai

Edvardas sakė…
:)) pakėle nuotaiką iš ryto.

dėl aidu N kartų pakartoto "DEPARTAMENTO", tai Robertai tikriausiai numanot kaip gautas toks rezultatas. Susiremontavo, padarė sieną, reikia užrašų, paskirta ūkio skyriui, jie kreipiasi į gamybininkus (ale Rodiklis ar Mylida), o pas gamybininkus gerumo matas yra vienas - bėginis metras. juo jų daugiau, juo geriau :)
Anonimiškas sakė…
puikus pastebejimas, vertas minties gvildenimo ir toliau :)
Anonimiškas sakė…
taip rasoma ne todel, kad gamybininkai uz metrus pinigus gauna. pasiziurekit visu press-konfu sienas, pradedant BNS baigiant gazprom'u, gal suprasit kam.
akysmato sakė…
va geras pavyzdys>

http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/howaboutthat/6988398/The-worlds-tallest-man-Sultan-Kosen-and-the-shortest-man-in-the-world-He-Pingping-meet.html

Populiarūs įrašai