Dizaino protestantizmas


Laura Klimatė, studijuojanti "ArtEz Institute of Arts" (Arnhem, Olandija) sukūrė naujųjų "OKT" repertuaro lauko plakatų seriją. Rezultatas? Atkreipia dėmesį, išsiskiria miesto peizaže ir intriguoja. Receptas? Koncepcija (a.k.a idėja) + šriftas. Protestantiškas minimalizmas? :)

P.S. Tik štai tamsiu paros metu, man rodos, sunkiai bus perskaitomas "Hamleto" tekstas...

Komentarai

Laura sakė…
Del Hamleto plakato atsakysiu taip: juodos sakinio, datos ir autoriaus raides turi buti ryskiai raudoni. Tai yra brokas. Aiskinuosi kodel taip ivyko.
Laura sakė…
p.s. stilius sukurtas ne tik lauko plakatams, bet ir spaudos maketams, baneriams etc.
Anonimiškas sakė…
Nei čia mane suintriguotų tokia reklama, nei ką.. Ir čia kai skaičiau tas dideles raides, tai tiesiai šviesiai - užkniso smegenis beskaitant tokį jovalą. Nieko ypatinga ...
Edvardas sakė…
Anonimiškas, matyt ne tave intriguoti ir sukurta. Teatras specifinis segmentas ir vaikštantys į jį, tai žmonės mėgstantys mažus mindfuck'us. Tad sveikinimai Laurai.
Anonimiškas sakė…
aš prisipažinsiu, eidamas gatve pamačiau , bet nesugebėjau perskaityt , tai nuėjau..
čia apie ta šta iku rk laus im as
Laura sakė…
Tai ir neskaityk. Pamatei kad tai spektaklio Hamletas reklama ir gana.
Anonimiškas sakė…
nieko pikto - pys:/ tada neperskaičiau, kad Hamletas, paalvojau kad SMc kasnors:)
Anonimiškas sakė…
(cia tas pats anonimas, kur cia apie minties jovala)
Taigi va, kad visgi i teatrus labai labai vaikstau! ;D ir pats esu studentisko teatro teatralas. Dar sia savaite praejau pro Repertuaro plakata, dar pagalvojau pagalvojau ir visgi jega pasirode. cia tokia mindfucko doze labai gera, per daug minfuko (hamleto plakatas) tiesiog yra per daug. o siaip jega, kad bent kas masto truputi kitaip ;) sveikinu

Populiarūs įrašai