Kritika



Užtikau internete aktualias Bradford Shimp (broadrivercreative.com) mintis - visiškai sutampa mūsų požiūriai, tad noriu pacituoti: 


"In a way, I hate doing these site reviews. I don’t want to personally offend anyone, and I am sure the people that built the site and those that run the business are great people. In fact, it is that assumption that makes me want to help them. But I am on a mission to fix useless websites. My goal is to help as many small businesses as possible develop a revenue-generating website."  


P.S. Žiauriai erzina Google Blogger neįgalumas susitvarkyti su tipografija: What You See Is Not What You Get :(

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Tikrai ačiū, kad tokį nelengvą, bet labai svarbų darbą dirbate. Jūsų pastangos įkvepia dizainerius kurti kokybiškai, laikytis aukštų standartų. Jeigu būtų daugiau tokių žmonių, kaip Jūs, tai klestėtų ne tik Lietuvos grafinis dizainas, bet ir visa šalies ekonomika.

Natūralu, kad sulaukiate neigiamos reakcijos. Daugelis žmonių nemėgsta keistis ir tobulėti, bijo pokyčių, nenoriai pripažįsta savo klaidas. Tokių žmonių dauguma. Jeigu tikėtumėme jų abejonėmis ir nusiskundimais, tai vis dar gyventumėme akmens amžiuje.

Populiarūs įrašai