Dizainas tapo valstybės paslaptimi


Liko vos keli mėnesiai, kol Lietuva ims pirmininkauti ES Tarybai, bet proginis įvykio logotipas (diz. Kotryna Zilinskienė) budriai slepiamas – net užretušuojamas oficialiame tinklalapyje (tokių kuriozų dar neteko matyti). Neduok dieve parodysime anksčiau laiko. Slaptesnis, nei slaptas CŽV kalėjimas Antaviliuose. Valstybės paslaptis.

Juokdarių šalis...

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Panašu, kad šis :}

http://img29.imageshack.us/img29/8599/ltespirm.png
Anonimiškas sakė…
favicon'e dalis logo matosi :D
Anonimiškas sakė…
o tai logo konkursą laimėjo ne Simona Mykolaitytė?
Anonimiškas sakė…
Čia ne tas logo, taigi aiškus teaser'is :D Kiek girdėjau, tai pagal pirmininkavimo ES praktiką logotipas gali būti atskleistas ne anksčiau kaip 1-2 mėn iki pirmininkavimo, todėl taip teasinti yra netgi labai faina idėja!
Dizainologija sakė…
"Kiek girdėjau, tai pagal pirmininkavimo ES praktiką logotipas gali būti atskleistas ne anksčiau kaip 1-2 mėn iki pirmininkavimo" Europinė slaptinimo paranoja. Kur šiame slėpime kas įžvelgtų racionalų grūdą? Kodėl tai reikia slėpti? Ruošiamasi į rinką įvesti iš koto verčiantį produktą/paslaugą ir bijoma konkurentų? Logotipas (šiame kontekste) ≠ komercinei reklamos kampanijai.

O Simona Mykolaitytė laimėjo konkursą, atlikusį valstybės pseudobroliavimosi su jaunimu vaidmenį. Beveik viskas mūsų valstybėje turi dvigubą dugną.
Anonimiškas sakė…
Oficialus jų komentaras - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536180406432005&set=a.185373024846080.59236.148604405189609&type=1&theater
Dizainologija sakė…
Kokia, po galais, tradicija? Jei kažkokiam mėlynajam komisarui ar Briuselio valdininkui šovė galvon kvaila mintis, o jo pavaldiniai tai pateikė kaip išskirtinės išminties pavyzdį, tai galime vadinti tradicija?
Anonimiškas sakė…
Kosmosas. Tai rekėjo uždėti raudoną "No image" ir nereikėtų niekam nieko aiškintis.
Unknown sakė…
Kadangi logotipas jau pasirodė, kaip vertintumėte jo dizainą?

Populiarūs įrašai