Informacija

Kadangi "Google" "Blogger" (aka "Blogspot") platforma nebetobulinama ir tapo labai nepatogiu bei kaprizingu komunikavimo įrankiu, čia bus skelbiami tik ilgi tekstai ("long reads"), kuriems reikia daug nuotraukų ir video.

Trumpos informacinės žinutės ("short reads") apie Lietuvos ir pasaulio grafinės ženklodaros naujienas skelbiamos Facebooke (registracija FB nebūtina), Twitteryje ir G+.

Komentarai

Vaidotas sakė…
Robertai, Jūs rašote vieną įdomiausių tinklaraščių Lietuvoje, kuris vertas ir naujo dizaino, ir kokybiškos platformos. Meskit jau tą blogspotą po velnių.
Dizainologija sakė…
Vaidotai, ačiū už gerus žodžius! O kokį sprendimą rekomenduotumėte?
Vaidotas sakė…
Robertai, reikia įsivertinti alternatyvas. Viskas atsiremia į tai, kiek norite skirti resursų (laiko, finansų, etc.).
Jūsų atveju, manau, geriausias sprendimas būtų padirbėti su freelanceriu, kuris "pastatytų" Wordpress svetainę ant kojų su Jūsų pasirinktu dizainu (tai gali būti ir mokamas, ir nemokamas šablonas - kaip pasirinksite).
Savo atveju aš turėjau daugiau laiko, tad nusprendžiau pasikrapštti ir pats viską susidėliojau, bet taupydamas laiką kitam kartui tikrai imčiau freelancerį.

Martynas sakė…
Pritariu Vaidotui - dažnai užeinu pasitikrinti, ar yra kas naujo parašyta šiame bloge, ir jeigu būna - tai visada įdomu skaityti. Aš gal taip pat rekomenduočiau pereiti prie WordPress.

Sėkmės!

Populiarūs įrašai