Nauja pakuotė. Be konservantų.



Tokia frazę (???) išgirdau "Elmenhorster" reklamoje, kurioje pristatoma nauja pakuotė (jei neaišku - ji dešinėje). Apie nesėkmingą "Elmenhorster"pakuotės dizaino atnaujinimą (kairėje) jau rašiau prieš metus. Ir štai, praėjus vos metams - redizainas. Ne tik pakuotės, bet ir logo. Ir vertinčiau jį kaip labai sėkmingą sprendimą - "atrasta" balta spalva (kuri išskiria iš konkurentų tarpo), archaiška logo tipografija ir kontūriniai pribumbasai pakeisti šiuolaikiškesniu, švaresniu fontu, geros apelsinų fotografijos ir jų detalizacija, anksčiau nematomas užrašas "Apelsinų sultys" tapo aiškus ir pagaliau gera pakuotės spauda. Žožiu "pridvėsusios" sultys pagaliau tapo "šviežiomis" (kiek tikrovėje tos sultys šviežios - aišku galima ginčytis). Ant pakuotės šono perkaičiau, kad kompanija irgi pakeitė pavadinimą - nuo šiol ji "Eckes-Granini Lietuva" (kompanijos tinklapyje rašoma, kad tai įvyko 2009 m. kovo 19 d.), tad laurai atitenka naujiesiems savininkams. Įtariu, kad dizainą kūrė reklamos agentūra (nors galiu ir klysti), bet dar nežinau kokia. Beje, "Elmenhorster" (pardon, ""Eckes-Granini") gamina sultis ir "Maxima" "Favorit" prekės ženklui.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
aki pjauna lapo ir apelsino kontrastas, gal cia tik fotkeje taip atrodo
Anonimiškas sakė…
Man asmeniskai uzrasas Apelsinu sultys nepatapo labiau matomu. Ir is viso, as perku ne Elmenhorster, kam ji kist matomiaussioj vietoj? Pakeli renkuosi ne pagal gamintojo pavadinima, o pagal pakelio isvaizda ir perku Sultis, todel labiau noreciau zinoti kokias, o ne kas jas pagamino (laimei, apelsinai pakankamai gerai matosi ant pakuotes). Kodel dizaineriai negalvoja apie vartotoja, o tik apie vardo matomuma, raidziu srifta ar spalvu derinius?
Anonimiškas sakė…
na jau... pakelio isvaizda zinoma svarbu, taciau mano manymu daug svarbiau brandas, todel jis ir keliamas i virsu. uzrasas apelsinu sultys gal kiek ir per mazas, nors nebutina visko isdidinti, apelsinai pakankamai dideli ir zinute perduoda vaizdo pagalba
Arnas sakė…
Kūrė latviai DPJN
http://www.dpjn.lv
Anonimiškas sakė…
Seip spalvu palete primena Timbark> balta,zalia.
Edvardas sakė…
į sulčių temą:

http://www.thedieline.com/blog/2009/12/fairtrade-juice-concept.html

jei dar kartonas "celiulitinis" padarytas, tai visai wow.

Populiarūs įrašai